Over mij

Hallo allemaal!

Mijn naam is Inge. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer op het moment Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (HBO). Ik hou ontzettend veel van chocola, kruidnoten, shoppen, yoga, bakken en alles wat met beauty te maken heeft. Ook vind ik het leuk om zelf dingen te maken, van armbandjes tot lettertypes.Ik run deze blog sinds 6 februari 2011 met veel plezier. Ik probeer elke dinsdag en vrijdag een nieuw artikel en elke zondag een shoplog te posten, maar soms lukt dit wegens omstandigheden (ziekte, tentamens, niet geshopt, enz.) niet. Als dit het geval is, spijt dat mij ontzettend en zal ik bij de volgende post er extra veel tijd en moeite in stoppen.

Het liefst zou ik elke dag een artikel plaatsen, bijvoorbeeld elke maandag een nieuw recept, elke dinsdag een DIY, enz. Vanwege mijn studie is dit helaas een onhaalbaar doel. Voordat ik aan de HBO-studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek begon, heb ik eerst een jaar Forensisch Onderzoek gestudeerd. Ik heb hiervan mijn propedeuse wel gehaald, maar ik ben na het eerste jaar gestopt, omdat deze studie het voor mij toch niet helemaal was. Voordat ik naar het HBO ging, heb ik mijn VWO diploma gehaald.

Naast deze blog heb ik ook een Youtube-kanaal dat ik op 11 februari 2011 opgericht heb. Hierop plaats ik voornamelijk filmpjes in het Engels, maar zo nu en dan plaats ik ook een Nederlands filmpje.

Als jullie nog vragen voor me hebben, hoor ik het graag!

xx
Inge

Geen opmerkingen :

Een reactie posten