Action shoplog!

Ik ging gisteren naar de Action in de hoop een nieuwe spiegel te vinden. Ik heb altijd een staande spiegel, die ik laatst in de vensterbank had neer gezet, omdat daar het licht beter is. Ik had het raam open staan, met het rolgordijn naar beneden. Mijn spiegel stond nog in de vensterbank, toen er ineens een windvlaag langs kwam die mijn gordijn in beweging bracht. De woeste bewegingen van mijn gordijn werden mijn spiegel fataal.

Ik was erg gehecht aan mijn spiegel, die ik op mijn verjaardag gekregen had, en ging dus opzoek naar eentje die er op lijkt en dacht bij de Action de grootste kans te hebben die te vinden.

Toen ik eenmaal in de Action was, viel mijn oog op een bak met nagellak. Tot mijn verbazing zag ik daar OPI lakjes tussen staan.Ze hadden alleen crackle-lakjes.  De lakjes die ik gekocht heb heten Gold Shatter en Pink Shatter. Ze kostten maar €1,79 per stuk! Echt zoooooo goedkoop!

Ik heb ook een nieuwe spiegel gekocht. Mijn nieuwe spiegel is niet zo mooi als mijn oude, maar hij kan er mee door. Ik zal sowieso blij zijn dat ik mijn make-up niet meer hoef te doen met zo'n klein handspiegeltje.Deze spiegel kostte €1,59.

Ik ga binnenkort weer naar de Action om te kijken of ze ook andere soorten OPI lakjes binnenkrijgen.

xx Inge


6 opmerkingen :

 1. Wooow, lekker zo goedkope OPI lakjes. Reviewwww? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een goedkope lakjes van OPI! Leuke aankoopjes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really love the gold. I bet it'll look really good as a shatter polish!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe beviel de nagellak? OPI is meestal wel goed, maar blijft deze er lang op zitten? (www.effierced.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze wel fijn. Ze blijven ook wel redelijk lang zitten. :)

   Verwijderen