Duitsland shoplog!

Hallo allemaal!

Ik ben woensdag naar Oldenburg geweest. Het idee was om naar de kerstmarkt te gaan, maar hier heb ik niks gekocht. Ze hadden wel een leuk winkelcentrum en andere leuke winkeltjes, waar ik wel wat gekocht heb.
 Hier zijn aanfoto's van de vestjes die ik gekocht heb. Het zwarte vestje was €20 en het roze vest (die zit zoooo lekker) was afgeprijsd voor €10. Ik heb ze allebei gekocht bij Colloseum.
Het roze vest heeft trouwens oortjes, maar dit is niet te zien op de foto (sorry :$).


Verder heb ik deze leuke dingetjes nog gekocht. Bij de Rossmann hadden ze een actie waarbij er op het hele assortiment van l'Oréal Paris 20% korting was. Het l'Oréal mascara-setje was nu dus maar €8,36. Het setje bestaat uit de Volume Million Lashes mascara en een glitter mascara topcoat. Dit setje was veel goedkoper dan één mascara in Nederland, dus ik overwoog nog meer mascara's mee te nemen, maar dat heb ik toch maar niet gedaan, omdat ik nog veel mascara's heb liggen.

De andere dingetjes heb ik bij de DM gehaald. De lippenbalsem kostte €1,95. De shampoo was €1,95; het haarmasker €2,45 en de blendingkwast was €2,95.


xx
Inge

1 opmerking :