Review: Catrice Prime and Fine Eyeschadow Base

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik een review voor jullie over deze oogschaduwbasis van Catrice. Deze komt uit de lentecollectie van 2015 en is dus nieuw. Ik weet niet of deze in het assortiment blijft of dat 'ie in de  herfst er weer uitgaat. De oogschaduwbasis komt in de kleur 010, de enige kleur die verkocht wordt.
Eerste indruk: Ik vind de verpakking erg mooi. Het lijkt alsof de verpakking gemaakt is van matglas, maar dit is waarschijnlijk gewoon plastic. Ik ben niet erg fan van dit soort applicators, omdat dit niet erg hygiënisch is. Ik ben dus meer van de tubes (; De kleur is aardig licht en gelukkig niet tegen het oranje aan. Deze kleur kan dus nog voor sneeuwwitjes zoals mij werken!Ik heb het aangebracht door een paar keer met de applicator op mijn ooglid te stippen. Je hebt maar weinig nodig. Als je te veel gebruikt gaat het eerder creasen. Na aanbreng zie je niet dat je oogschaduwbasis op hebt. Het laat nauwelijks kleur achter en kleine paarse bloedvaten blijven zichtbaar, al is het wel íets minder zichtbaar. Op onderstaande foto is dit te zien.Het aanbrengen van oogschaduw ging heel fijn en het blenden ging perfect. Zie het resultaat meteen na aanbrengen, na 6 uur en na 12 uur hieronder. Bij het resultaat na 12 uur moest er flits gebruikt worden, waardoor het er erger uitziet dan het was. Het was na 12 uur maar een beetje gecreased. Ik ben dus erg tevreden met deze oogschaduwbasis!


De oogschaduwbasis kost €3,59 voor 5 ml. Niet zo duur dus! De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Dus als je op zoek bent naar een goede budget oogschaduwbasis dan is de Catrice Prime and Fine Eyeschadow Base wellicht wat voor jou!

xx
Inge

1 opmerking :