Shoplog: The Sting en Duitsland

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik natuurlijk weer een shoplogje voor jullie. Ik ben gister naar Duitsland geweest, Leer om precies te zijn, dus hier heb ik natuurlijk weer wat dingetjes gekocht. Ook heb ik in Nederland in The Sting een broek gekocht.


Lees verder als je benieuwd bent naar wat ik gekocht heb!

Dit is de broek die ik bij The Sting gekocht heb voor €15.

In Duitsland heb ik ook kleding gekocht, maar niet veel. Het enige kledingstuk dat ik er gekocht heb is deze croptop van de Mister Lady. Deze kost maar €7,99.


Verder heb ik alleen dingen bij de DM gekocht. De DM verkoopt kwasten van Ebelin. Hier had ik al één kwast van die me heel erg bevalt. Ik wist dus meteen dat ik er meer mee zou gaan nemen.
Alle kwasten kostten €3,95 per stuk.

Ik kwam ook make-up tegen van het merk Manhattan. Hiervan heb ik een concealer en een compact poeder meegenomen. Voor elk product heb ik €2,95 betaald.


In de DM verkopen ze ook het natuurmerk Alverde. Dit merk verkoopt hele fijne milde shampoos zonder siliconen en zonder SLS. Ik heb van Alverde dus een nieuwe shampoo meegenomen voor €1,95.


De kat van een vriendin van mij is bijna jarig, dus voor haar heb ik een pakje kattenvoer meegenomen voor €0,25.


Als laatst heb ik ook nog doucheschuim meegenomen. Ik vond de verpakking wel zo leuk en hij ruikt ook nog eens ontzettend lekker. Deze kost €3,95 voor 500 ml. Later zag ik dat ze er ook minis van verkopen voor €0,95. Ik heb dus een mini meegenomen voor iemand als cadeautje.
Dit waren al mijn aankopen van deze week. Waarschijnlijk wordt dit mijn enige shoplog in de maand maart, want ik heb mezelf een shopverbod opgelegd. Ik mag van mezelf alleen nog dingen kopen die ik echt nodig heb, zoals make-up remover. Zijn er nog meer meiden die proberen minder te shoppen en elkaar hierin te steunen?

xx
Inge

2 opmerkingen :

  1. Oehh, die croptop is gaaf zeg! Voor nu nog een beetje te koud, maar voor de zomer is 'ie erg leuk :) Ben trouwens benieuwd naar de doucheschuim! De verpakkingen zien er schattig uit <3 Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh de kwasten van balea zijn erg fijn! De make up + concealer kwast heb ik ook en die vind ik erg fijn. De kleinere kwastjes voor oogschaduw zijn me ook erg goed bevallen, die raad ik je ook aan te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen