get confidence

Hey,

Iedereen heeft wel eens een periode wanneer je je wat minder mooi voelt maar ben jij eigenlijk wel zelfverzekerd? Zelf was ik nooit echt zelfverzekerd maar ik heb dingen geleerd in het leven en die wil ik met jullie delen.
Geloof zelf dat je mooi bent en dan zul je het ook uitstralen. Als iemand straalt zijn mensen hun ook als aardig. Hang een lijstje op bij je spiegel en schrijf daar de mooie dingen van jezelf op. Heb je bijvoorbeeld mooie ogen, schrijf die er dan bij. En accentueer die mooie dingen van jezelf ook.

You are beautiful! Iedereen is prachtig op zijn of haar eigen manier en dat is wat je altijd moet onthouden. Je kunt niet zoals iemand anders zijn. Je moet jezelf leren te accepteren. Zoals hierboven, let niet alleen op de negatieve dingen van jezelf maar juist op de mooie kanten.

Het gaat niet alleen om uiterlijk maar juist meer om innerlijk. Het is belangrijker dat je mooi vanbinnen bent en misschien denk je nu wel bla bla bla, kant en klare onzin maar common, hoe knap je ook kan zijn, als je niet lief bent voor andere wilt niemand vrienden met je zijn. Dus wees aardig en lief tegen andere want dan zullen mensen dat ook aan je zijn en eerder op je afkomen.

And last but not least, keep smiling. Als je lacht ben je op je allermooist. Daar kan geen smeerseltje of crémpje tegenop. Zelf zou ik ook eerder naar iemand toegaan die lacht dan naar een sjaggie persoon.

Believe in yourself cause you're unique!

Tot de volgende keer!
Liefs, Rianna.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten