summer time.

Vandaag is het eindelijk weer eens een heerlijke zomer dag. Ik hou er wel van maar ik kan ook wel begrijpen dat mensen die hitte maar niks vinden. Ik ga jullie 10 dingen showen die je kan doen als het zomer weer is.

1. Natuurlijk kan deze niet missen in het rijtje; zonnenbaden. Zorg dat je een lekker kleurtje hebt als de scholen weer starten. Zodat je benen niet meer zo wit zijn tijden gym.

2. Zwemmen! Zet je zwembad op als je er een hebt of ga naar een zwembad bij jou in de buurt.

3. Ga naar het strand. Hier kan je 1+2 lekker combineren. Neem wat tijdschriften mee en je ipod/mp3 mee. Misschien kan je ook eten en lekkere drankjes meenemen in een coolbox, dat scheelt weer geld!

4. Ga lekker in het zwembad liggen met een drankje, zo hou je het koel, maar word je toch lekker bruin!

5. Ga wandelen. Ook een ultieme manier om bruin te worden en heel gezond natuurlijk!

6. Hou een poolparty! (als je natuurlijk een zwembad hebt). Wat ook leuk is om ergens zand:te leggen zodat het lijkt alsof je op het strand bent. Zorg dat er ook schaduw plekjes zijn en maak zelf lekkere hapjes en cocktails.

7. Ga zelftannen voordat je je bikini aandoet. Dit kan makkelijk met een bodylotion van Dove die ik zelf gebruik maar voor de wat rijkere meisjes onder ons, die kunnen een body tan sprayer gebruiken. Hier een artikel erover van Mascha van beautygloss:

8. Naar een terras gaan. Lekker een drankje drinken met een vriendin, je moeder of iemand anders. Ga lekker in de zon zitten als je bruin wilt worden en ondertussen kletsen jullie lekker bij.

9. Op vakantie in je eigen land. Het hoeft helemaal niet duur te zijn en als het hier toch mooi weer is, why not? Kies bijvoorbeeld voor zeeland en ga met vrienden naar een jongerencamping. Of ga met je familie. Je bent dicht bij het strand maar kunt ook kiezen om andere dingen daar te doen.

10. En als je niet van het zomerweer houd ga dan net als ik artikels schrijven of ga op het internet rondsurfen. Zet de vantilater aan en neem wat snoep mee naar je kamer en blijf daar de hele dag tot het avond word en het wat afkoelt.

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad!
Liefs, Rianna.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten